ImmoZo! Updates  06-07-2011


Delen: Deel dit via Twitter! Deel dit op Hyves! Deel dit op Facebook! Deel dit op Digg! Deel dit op LinkedIn!

Overal 24u p/d beschikbaar

Automatische doorplaatsingen

Gebruiksvriendelijke interface

Verhuurbeheer mogelijkheden

ImmoZo! Update - 06/07/2011

De volgende toevoegingen en/of wijzigingen zijn doorgevoerd in de update naar v2.3.6.

  1. Bij het invoeren/aanmaken van zoekopdrachten is het mogelijk om doormiddel van aanvinken het e-mail adres van de betreffende klant toe te voegen aan de prospect lijst. Gegevens en e-mail adres worden dan automatisch overgenomen onder "prospects". Indien men deze optie uitvinkt wordt automatisch de herkenning gemaakt op basis van e-mail adres en worden alle prospects met ditzelfde e-mail adres gedeactiveerd.
  2. Indien de verhuur velden zijn geactiveerd is het mogelijk om bij de prijs ook aan te geven welke zaken inclusief zien. Dit kan worden aangegeven voor gas, water, electra, servicekosten, televisie, internet.
  3. fix - bij het archiveren van een dossiers wordt ook bij via het tabblad "media" de woning offline gehaald en uit de koppelingen gehaald. Extra toegevoegd is dat dan ook de optie "publiceren op website" automatisch uitgaat waardoor dit ook in het dossier overzicht helder is.
  4. De bemiddelings trajecten zijn nu niet meer gebonden aan een vaste volgorde van afhandelen. Hierdoor is het mogelijk bepaalde bemiddelings stappen eerder of later af te handelen.
  5. Er is een publicatie overzicht toegevoegd. Deze is bereikbaar onder het tabblad "dossiers" en dan de knop "publicatie overzicht". Hierin is eenvoudig in één overzicht te achterhalen welke woning op welke website staat. Door op de plaatst te klikken gaat men direct door naar het betreffende dossier.
  6. fix - de centrale database voor alle doorplaatsingen van woningen is geoptimaliseerd wat resulteerd in snelheids winst in het gehele systeem.

Bel mij hierover

Vul uw telefoonnummer in:

Volg MediaZo! op twitter!